Livredning.DK
Livredning.DK + Kystlivredning.DK
Nyhedsmedie for Kystlivredning • Lifeguard Page of Scandinavia, Danish Section ( (+45) 9811 5454 • Editorial staff
FORSIDENDrukningKystmorfologiTurist-aspektHistorieUdlandetRedningsudstyrAEDSiteMap
Opgaverne Litteratur Kystlivredderprøven Online ForumMail ServiceA-ZRedaktion


Nyt fra Dansk Svømme Region Vest

NYHEDSMEDIE FOR KYSTLIVREDNING
NYT I VEST. I februar 2005 modtog redaktionen på LIVREDNING.DK med posten et eksemplar af Dansk Svømmeunion Region Vest's foreningsblad, "Nyt i Vest". På side 12 og 13 giver livredningsleder Rune Høy, Dansk Svømmeunion Region Vest, sin "Årsberetning Livredning 2004", som gengives nedenfor.

Livredning Årsberetning Livredning 2004

Af livredningsleder Rune Høy, Dansk Svømmeunion Region Vest:

"Året 2004 har været et travlt år for dansk livredning. Der er sket en stor udvikling inden for konkurrence og klublivredning, samt at Sektionen og regionerne faktisk næsten er slået sammen til en enhed, noget, der kun er til gavn for alle, da det giver en bedre udnyttelse af de relativt få resurser og kompetencer, der er til stede.

DM i livredning
Igen i år blev Danmarksmesterskaberne i livredning succesfuldt afviklet i samarbejde med Øst og Unions Kontoret. Det blev en succes til trods for det lidt beskedne fremmøde til nogle discipliner. Samtidig med DM blev der også udtaget hold til Nordiske Mesterskaber, som blev afholdt for første gang nogen sinde i Danmark - nemlig i Århus sidst i november med deltagelse fra Norge og Sverige. 6 hold i alt, et alt i alt vellykket arrangement, som de nordiske gæster roste meget. Det danske landshold fik en flot 2. plads.

Inspiration
Der kommer stadig flere og flere henvendelser omkring livredning i klubberne, og de er stadig yderst velkomne. I den forbindelse har livredningsfolk været ude og give opvisninger / demonstrationer adskillige gange, og dette arbejde vil stadig blive udviklet igennem det nye år.
Samtidig skal det huskes, at Region Vest råder over en del livredningsudstyr, som kan lånes i forbindelse med kursus eller holdopstart eller til konkurrenceafvikling - og vi er til enhver tid klar til at være behjælpelig med råd og vejledning, eller vi kan aftale et møde eller demonstration hos jer.

Konkurrence dommere
Som nogle nok har erfaret, er vi i gang med en gennemgående opdatering og efteruddannelse af vores dommerbestand. Dette betyder bl.a. at alle dommere, der ikke har været på seminar inden for de sidste 3 år, får tilsendt et brev med tilbudet om at komme på et sådant seminar. Har dette ikke interesse, bliver de slettet fra dommerlisten for at undgå at blubberne skal ringe rundt til 5-6 forskellige dommere, som måske ikke længere er aktive. Ligeledes vil det sikre, at de dommere, der kommer ud og dømmer til Livredder og bassin prøverne er up to date med sikkerheden samt genoplivningen m.v.

Afslutningsvis siger jeg tak for et godt samarbejde i 2004 og ser med forventning frem til at udviklingen inden for livredningssporten fortsætter i det kommende år."

Mvh.
Rune Høy,
SRV Livredning, Dansk Svømmeunion Region Vest
**


Livredning.DK

WWW Livredning.DK

Op igen
Copyright © 1990-2005  • Nyhedsmedie for Kystlivredning / Lifeguard Page of Scandinavia, Danish Section, Livredning.DK
FORSIDENDrukningKystmorfologiTurist-aspektHistorieUdlandetRedningsudstyrAEDSiteMap
Opgaverne Litteratur Kystlivredderprøven Online ForumMail ServiceA-ZRedaktion