Følg Leisha Thorne's oplevelser som kystlivredder i Australien 2001

Enhver dansker, der påtænker en karriere som australsk kystlivredder, burde måske jævnligt tjekke Leisha Thorne's WebSite


Med Christoffer Down Under NYHED:
AUSTRALIEN DIREKTE!

Kystlivredder Christoffer opholder sig fra primo januar 2002 i Australien, hvorfra han lejlighedsvist beretter om det at være australsk Surf Lifeguard. Christoffer
KLIK HER og læs Christoffer´s dugfriske beretninger fra landet Down Under...
Leisha Thorne's WebSite følger den canadiske kystlivredder Leisha Thorne's oplevelser under dennes rejse til Australien som kystlivredder i diverse australske surf lifesaving clubs. 23-årige Leisha Thorne er nyuddannet antropolog fra McMaster University i Hamilton, Ontario, Canada og vil som et sabbatår opholde sig 'Down Under' i 2001. Leisha Thorne vil flittigt give dig personlige rapporteringer via Leisha Thorne's WebSite.

Leisha Thorne, der hidtil hovedsageligt har arbejdet som pool lifeguard ved St Catharines i Ontario, Canada, vil skrive ikke alene om oplevelserne med at prøve kræfter som australsk kystlivredder ved Victoria's barskeske surf beaches - hun vil også med baggrund i sin antropolog-uddannelse være i stand til fagligt at bringe den australske kystlivredder kultur analytisk under lup og berette om, hvorledes kulturen opleves af en 'udlænding'. Leisha Thorne's erfaringer vil med nytte kunne bruges af andre 'overseas visitors' - herunder danske kystlivreddere - der planlægger en oplevelse som kystlivredder 'Down Under'.

Leisha's trip til Australien har været planlagt siden 1999. I begyndelsen af 2000 kontaktede hun Ben Rooks, der er Promotions Liaison Officer i the Carrum Surf Life Saving Club.

Hun skrev:

"Hi Ben.  Jeg er ikke sikker på, at du husker mig, men vi talte tidligere om muligheden for at blive livredder i et andet land. Hvad jeg skriver nu, er en ide, jeg har til dit website. Jeg planlægger stadig at rejse til Australien næste år ved jeres sommerperiode. På dit website kan vi lave en 'ongoing' artikel om en canadier, der som kystlivredder rejser til forskellige dele af Australien. På websitet kan jeg berette fra dag til dag om de erfaringer, jeg gør mig som en 'out-of-towner' kystlivredder. For mig bliver det et møde med en helt anerledes kultur, når jeg kommer med min canadiske baggrund."

Australieren Ben Rooks, der er webmaster på  Leisha Thorne's WebSite, syntes med det samme om ideen og de to enedes om projektet.

Mens Leisha i 2001 uophørligt skriver dagbog fra den australske kystlivredning, vil Ben sørge for resten af  Leisha Thorne's WebSite indhold og tilføje en australiers synspunkt.

Ben har desuden rekrutteret folk til at assistere ham i det store ajourføringsarbejde med websitet. Blandt hjælperne er Jenni Gregg-Lowe, der voksede op i Canada, men nu med stolthed kalder Australien "mit hjem". Nicole Wootten, en anden hjælper, vil stå for reportage under afholdelse af the Australian Surf Life Saving Championships.

Vi håber, at du besøger Leisha Thorne's WebSite regelmæssigt, da det løbende opdateres. Hvem ved, hvad du kan lære...

Tak for besøget.NYHED»[Læs også om kystlivredder Christoffer i Australien] «NYHED
[Læs også om kystlivredder Bianca Carstensen i Australien]
Hvad er en kystlivredder ?
BLIV KYSTLIVREDDER
Nyhedsmedie for Kystlivredning


Copyright © 1990-2005  • Nyhedsmedie for Kystlivredning / Lifeguard Page of Scandinavia, Danish Section, Livredning.DK
FORSIDENDrukningKystmorfologiTurist-aspektHistorieUdlandetRedningsudstyrAEDSiteMap
Opgaverne Litteratur Kystlivredderprøven Online ForumMail ServiceA-ZRedaktion

BOOKMARK THIS!
INDEX / Site map
INDEX / Site map